Nedozvoljena igra na sreću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 46-godišnjak i 28-godišnjak s područja Zagreba, kao vlasnik i uposlenik privatnog poduzeća iz Križevaca, postavili 15 aparata za igre na sreću u osam ugostiteljskih objekata na području Međimurske županije te bez odobrenja nadležnog tijela priređivali igre na sreću.

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 46-godišnjak i 28-godišnjak s područja Zagreba, kao vlasnik i uposlenik privatnog poduzeća iz Križevaca, postavili 15 aparata za igre na sreću u osam ugostiteljskih objekata na području Međimurske županije te bez odobrenja nadležnog tijela priređivali igre na sreću. Nadalje, utvrđeno je kako su vlasnici ugostiteljskih objekata dvojcu iz Zagreba davali u najam prostor za postavljanje aparata, a za što su primali određenu novčanu naknadu.

Protiv vlasnika i uposlenika poduzeća te vlasnika ugostiteljskih objekata podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku zbog kaznenog djela "nedozvoljena igra na sreću“.