Traže se očevici prometnih nesreća u Solinu i Splitu

Dana 30. srpnja oko 06.20 sati u Solinu na kolniku ulice Marka Marulića, nasuprot kućnog broja 11 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je došlo do izlijetanja motocikla izvan kolnika i udara u kameno-betonski zid. Vozač motocikla zadobio je teže tjelesne ozljede i zadržan je na bolničkom liječenju.

Nadalje, 30. srpnja oko 11.40 sati u Splitu, na raskrižju kolnika ulice Bruna Bušića i Vukovarske ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je došlo do sudara tri osobna automobila. U prometnoj nesreći je sudjelovao vozač osobnog vozila marke Mercedes klase A, sive boje, ZG-registracijskih oznaka, koji se vozilom udaljio s mjesta događaja.

Molimo očevice, svjedoke ovih prometnih nesreća da se java u Postaju prometne policije osobno ili na broj telefona 504-036 i 504-010. 
 

 

Dana 30. srpnja oko 06.20 sati u Solinu  na kolniku ulice Marka Marulića, nasuprot kućnog broja 11 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je došlo do izlijetanja motocikla izvan  kolnika i udara u kameno-betonski zid. Vozač motocikla  zadobio je teže tjelesne ozljede i zadržan je na bolničkom liječenju.

 Nadalje, 30. srpnja oko 11.40 sati u Splitu, na raskrižju kolnika ulice Bruna Bušića i Vukovarske ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je došlo do sudara tri osobna automobila. U prometnoj nesreći je sudjelovao vozač  osobnog  vozila marke Mercedes klase A, sive boje, ZG-registracijskih oznaka, koji se vozilom udaljio s mjesta događaja.

 Molimo očevice, svjedoke ovih prometnih nesreća da se java u Postaju prometne policije osobno ili na broj telefona 504-036 i  504-010.



Pisane vijesti