Prometne nesreće sa smrtno stradalim i teško ozlijeđenim osobama

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4,15 sati na raskrižju Zvonimirove i Ulice Vinka Benca u Rijeci, smrtno je stradao 28-godišnji vozač mopeda 

FOTO: Ilustracija 

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 4,15 sati na raskrižju Zvonimirove i Ulice Vinka Benca u Rijeci, smrtno je stradao 28-godišnji vozač mopeda. Upravljao je mopedom markePiaggio te po ulasku u raskrižje udario u zadnji dio priključnog vozila marke Krone. Teretnim vozilom marke Daf, kojim je priključeno spomenuto vozilo upravljao je 43-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja očevidom djelatnika prometne policije rukovodila je zamjenica općinske državne odvjetnice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Nadalje, u prometnoj nesreći sinoć oko 21,35 sati na Preluku, pored Rijeke teško je ozlijeđen biciklist, starosti 54 godine koji je prevezen u bolnicu na Sušaku. U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala je 32-godišnja vozačica osobnog vozila Peugeot koja se s prilazne ceste vozilom uključivala u promet.

U trenutku prometne nesreće stradali biciklist nije imao reflektirajuću biciklističku odjeću, dok je na prednjem dijelu bicikla bilo upaljeno svjetlo.  



Pisane vijesti