Virovitica: privremeno zatvaranje prometa povodom "Rokova 2015."

Obavijest za vozače:

Dopisom od 7. kolovoza, Grad Virovitica,obratio se ovoj Policijskoj upravi sa Zahtjevom za privremeno zatvaranje prometa na određenom dijelu ulica u gradu Virovitica, povodom održavanja manifestacije „Rokovo 2015“. Zatvaranje prometa

Obavijest za vozače:

 Dopisom od 7. kolovoza, Grad Virovitica,obratio se ovoj Policijskoj upravi sa Zahtjevom za privremeno zatvaranje prometa na određenom dijelu ulica u gradu Virovitica, povodom održavanja manifestacije „Rokovo 2015“. Zatvaranje prometa bi se provodilo u vremenu od 14. kolovoza (petak) od 16 sati do 17. kolovoza (ponedjeljak) do 3 sata.

Temeljem navedenog zahtjeva, Policijska uprava virovitičko – podravska, izdala je rješenje za privremeno zatvaranje prometa kojim se odobrava Gradu Virovitica privremeno zatvaranje prometa: 

          - od 14. kolovoza 2015. (petak) od 16 sati do 17. kolovoza 2015. (ponedjeljak) do 3 satana slijedećim dionicama nerazvrstanih cesta:

          - na dijelu ulice Stjepana Radića od kružnog toka i raskrižja s ulicom             Antuna Mihanovića na  istoku, Trgu dr Franje Tuđmana, dijelu Trga kralja Zvonimira do kružnog toka na Trgu kralja Tomislava i raskrižju s Ulicom Matije Gupca (Fina) na zapadu ( napomena: oba  kružna toka biti će u funkciji), 

  • ulica Ljudevita Gaja, na dijelu od raskrižja s Trgom dr Franje Tuđmana ulicom Stjepana Radića (kružni tok) do raskrižja s ulicom Augusta Šenoe, 
  • Rusanova ulica, na dijelu od raskrižja s Trgom dr Franje Tuđmana i Trgom kralja Tomislava (kružni tok) do ulaza na parkiralište na Trgu fra Bonifacija Gerbera. 

Promet će biti zatvoren neprekidno u navedenom vremenskom intervalu radi omogućavanja održavanja manifestacija povodom proslave Dana grada Virovitice - Rokova. Za vrijeme privremenog zatvaranja promet će se odvijati obilaznim pravcima kroz grad Viroviticu sa Trga kralja Zvonimira kroz kružni tok ulicom  Matije Gupca, Josipa Runjanina, Đure Basaričeka, Antuna Mihanovića, na kružni tok i ulicu Stjepana Radića i obrnuto, te sa ulice Ljudevita Gaja, ulicim Augusta Šenoe, Tomaša Masarika na Trg kralja Zvonimira i obrnuto. 

Za vrijeme privremeno zatvorenih cesta, pozivaju se svi vozači na strpljenje i dosljedno poštivanje prometnih propisa.