Prijenosni šalter za upravne poslove na području Liburnije

Danas od 12 do 14 sati u zgradi Općine Mošćenička Draga na Trgu slobode 7, te u srijedu od 10 do 13 sati u zgradi Općine Matulji na Trgu Maršala Tita 11 građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.

Foto: Ilustracija
 
Prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova danas, 29. rujna, i u srijedu, 30. rujna, na usluzi je građanima s područja Liburnije.
 
Tako danas od 12 do 14 sati u zgradi Općine Mošćenička Draga na Trgu slobode 7, te u srijedu od 10 do 13 sati u zgradi Općine Matulji na Trgu Maršala Tita 11 građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.
 
Pozivamo sve građane s područja Liburnije, a posebice one kojima je otežan dolazak u šalter salu Policijske uprave primorsko-goranske, da u navedenom terminu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svojih domova.


Pisane vijesti