Uručeno priznanje i promaknuće istaknutim policijskim službenicima

U više zvanje je iznimno promaknut Gordan Jagatić, policijski službenik Policijske postaje Novska, dok je za iznimnu profesionalnost, savjesni i požrtvovni dugogodišnji rad u prometnoj prevenciji te radu s mladima i djecom iz osnovnih škola, ministar dodijelio priznanje Zoranu Ivošu, policijskom službeniku Postaje prometne policije Kutina.

 

Foto:  PU sisačko-moslavačka

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je povodom Dana policije iznimno promaknuo i dodijelio priznanje dvojici policijskih službenika Policijske uprave sisačko moslavačke.

Tako je u više zvanje iznimno promaknut Gordan Jagatić, policijski službenik Policijske postaje Novska, dok je za iznimnu profesionalnost, savjesni i požrtvovni dugogodišnji rad u prometnoj prevenciji te rad s mladima i djecom iz osnovnih škola, ministar dodijelio priznanje Zoranu Ivošu, policijskom službeniku Postaje prometne policije Kutina.

Zahvalnicu i promaknuće navedenim policijskim službenicima je danas, 2. listopada, u prostorijama Policijske uprave u Sisku svečano uručio načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Marko Rašić te im čestitao i poželio da im ovo budu podstrek u daljnjem radu.