Prijenosni šalter za obavljanje upravnih poslova na području Cresa i Suska

Prijenosni šalter bit će danas od 9 do 12 sati na Cresu, Šetalište 20. travnja 8 (prostorije Policijske ispostave Cres) i sutra od 10 do 12 sati na Susku,  Mjesni odbor Susak, Susak 354

Foto: ilustracija

Prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova u naredna dva dana bit će na usluzi građanima cresko-lošinjskog područja prema slijedećem rasporedu:

danas, 6. listopada 2015. godine od 9 do 12 sati na Cresu, Šetalište 20. travnja 8 (prostorije Policijske ispostave Cres) i sutra, 7. listopada 2015. godine  od 10 do 12 sati na Susku, Mjesni odbor Susak, Susak 354.

U navedenom vremenu građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila. 

Pozivamo građane cresko-lošinjskog područja, posebice one kojima je otežan dolazak u prostorije Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres, da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svog prebivališta ili boravišta.



Pisane vijesti