Prijenosni šalter za upravne poslove prema PU

Foto: Ilustracija
 
Sutra, 14. listopada, građanima s područja PU primorsko-goranske i PU istarske dostupan je prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova.
 
Tako će u srijedu, 14. listopada, građani s područja Dramlja pokraj Crikvenice od 10 do 12 sati u zgradi Kulturnog doma u Dramlju, Dramaljsko selce 30, moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila. Na području Žminja građanima će putem prijenosnog šaltera moći ishoditi osobne isprave od 9.30 do 14.30 sati u zgradi Općine u Žminju, Pazinska cesta 2/G.
 
Pozivamo sve građane, a posebice one kojima je otežan dolazak u policijsku postaju,da u navedenom terminu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svojih domova. U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i na području drugih općina u Istri, o čemu javnost biti pravovremeno obaviještena.


Pisane vijesti