Požar na parkiralištu (nadopuna informacije)

foto: ilustracija

Obavljenim očevidom na mjestu požara, koji je izbio noćas, 15. listopada oko 3,20 sati u Šibeniku u Ulici 8. dalmatinske udarne brigade, je utvrđeno da je oko 3 sata, iz zasada neutvrđenog razloga (tehnički uzrok nije isključen), došlo do izbijanja požara na mopedu Bautoan, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 55-godišnjakinje, uslijed čega je moped u potpunosti izgorio. Nakon toga se požar proširio na moped zasada nepoznatog vlasnika, a potom i na moped Gilerra, šibenskih registracijskih oznaka, koji su u potpunosti izgorjeli, dok je moped, zasada nepoznatog vlasnika, djelomično izgorio.

Sa mopeda Bauton vatra se proširila na osobni automobil Honda Civic, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 66-godišnjaka, koji je u potpunosti izgorio, a uslijed djelovanja topline sa ovog vozila došlo je do manjih deformacija plastičnih dijelova na osobnom automobilu Toyota, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 60-godišnjaka.

Ukupna nastala šteta je, bez stručne procijene, procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.  

 

          O ovom događaju će biti izvješćeno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju utvrđivanja uzroka požara.      



Pisane vijesti