Smrtno stradao u prometnoj nesreći

Jučer oko 16.30 sati na brzoj cesti između tunela Učka i Rijeke, kod mjesta Veprinac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 45-godišnji hrvatski državljanin...

FOTO:Ilustracija

Jučer oko 16.30 sati na brzoj cesti između tunela Učka i Rijeke, kod mjesta Veprinac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 45-godišnji hrvatski državljanin. Nesreća se dogodila  kada je  45-godišnji vozač, upravljajući osobnim vozilom marke „Škoda fabia“ zagrebačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Rijeke u smjeru Pule, u nepreglednom zavoju prešao na lijevu stranu kolnika i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Vozilo se od udarca u ogradu odbilo te je udarilo u  teretno vozilo marke“Scania“ poljskih registarskih oznaka, koje se kretalo u smjeru Rijeke i kojim je upravljao 39-godišnji poljski državljanin. 45-godišnji vozač je preminuo na mjestu nesreće.

Očevidom nesreće rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika iz Rijeke, a promet  na brzoj cesti B8 je bio u prekidu od 17 do 20 sati te se preusmjeravao na lokalne ceste. Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.



Pisane vijesti