Međunarodna operativna akcija "Blue Amber"

Hrvatska policija je u okviru ove operativne akcije zaplijenila oko 40 kilograma marihuane, oko 320 grama amfetamina i više od 120 grama heroina. Pet je osoba dovela u vezu s kaznenim djelima krijumčarenja motornih vozila i provela više od 20 kriminalističkih istraživanja. Europolovo priopćenje o operativnoj akciji "Blue Amber" možete pročitati ovdje.

Foto: Ilustracija
 
Europske policije uhitile su više od 179 osoba, zaplijenile 3 tone kokaina i 250 kilograma sintetičkih droga te 74 vozila u operativnoj akciji "Blue Amber".
 
Radi se o opsežnoj međunarodnoj operativnoj akciji u borbi protiv organiziranog kriminala koja se provodila od 21. rujna do 4. listopada. Policije 28 država članica Europske unije i drugih međunarodnih partnera udružile su snage u jednoj od najvećih policijskih akcija do sada.
 
Hrvatska policija je u okviru ove operativne akcije zaplijenila oko 40 kilograma marihuane, oko 320 grama amfetamina i više od 120 grama heroina. Pet je osoba dovela u vezu s kaznenim djelima krijumčarenja motornih vozila i provela više od 20 kriminalističkih istraživanja.
 
Europolovo priopćenje o operativnoj akciji "Blue Amber" možete pročitati ovdje.


Pisane vijesti