Varaždin – požar u poduzeću

Jučer, 30. studenog, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu JVP Varaždin da je u jednom poduzeću u Jalkovečkoj ulici

Foto: Ilustracija

Jučer, 30. studenog, Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu JVP Varaždin da je u jednom poduzeću u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu došlo do požara. Očevid na mjestu događaja obavila jezamjenica Općinskog državnog odvjetnikau suradnji sa ekspertima iz Centraza forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“, protupožarnim inspektorom i policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo u pogonu za paniranje i pečenje mesa u elektro sobi zbog kvara u upravljačkom ormaru ventilacije, koji požar se proširio na kompletni upravljački mehanizam, servere i ostalu elektroničku opremu smještenu u navedenoj sobi. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin. Visina nastale materijalne štete procijenit će se naknadno.



Pisane vijesti