Na području Sesveta pronađeno oko 1200 kilograma duhana

Temeljem saznanja da se na području Sesveta nalazi skladište s većom količinom duhana, policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PUZ-a su, u suradnji sa službenicima Carinske uprave, Odjela za mobilne jedinice Zagreb, proveli izvide i u ponedjeljak, 30. studenog, temeljem naredbe Prekršajnog suda u Sesvetama pretražili skladišni prostor, gdje su pronašli oko 1200 kilograma duhana u listu, stroj za rezanje duhana, pištolj marke Walther PPK, cal. 7,65mm, kao i više komada različitih registracijskih pločica.  

Foto: PU zagrebačka

Temeljem saznanja da se na području Sesveta nalazi skladište s većom količinom duhana, policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PUZ-a su, u suradnji sa službenicima Carinske uprave, Odjela za mobilne jedinice Zagreb, proveli izvide i u ponedjeljak, 30. studenog, temeljem naredbe Prekršajnog suda u Sesvetama pretražili skladišni prostor, gdje su pronašli oko 1200 kilograma duhana u listu, stroj za rezanje duhana, pištolj marke Walther PPK, cal. 7,65mm, kao i više komada različitih registracijskih pločica.

Vlasniku skladišta uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o trošarinama, dok policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom.



Pisane vijesti