Vinkovci: Osumnjičen za teško ubojstvo u pokušaju

Dok su 42-godišnjak i 33-godišnjakinja spavali, nepoznati počinitelj je drvenim štapom zamahnuo kako bi 42-godišnjaka udario u glavu. U tom trenutku, 42-godišnjak se probudio i pružio otpor

Foto: ilustracija

U ranim jutarnjim satima 7. prosinca nepoznati počinitelj ušao je u obiteljsku kuću u Drenovcima, u ulici Matije Gupca.  Dok su 42-godišnjak i 33-godišnjakinja spavali, nepoznati počinitelj je drvenim štapom zamahnuo kako bi 42-godišnjaka udario u glavu. U tom trenutku, 42-godišnjak se probudio i pružio otpor, dok je   33-godišnjakinja nepoznatom počinitelju iz ruke istrgnula štap te ga njime više puta udarila po tijelu nakon čega je nepoznati počinitelj pobjegao iz kuće.

Kriminalističkim istraživanjem koje su policijski službenici PU vukovarsko-srijemske provodili tijekom jučerašnjeg dana nad 66-godišnjakom iz Drenovaca utvrđena je sumnja kako je 66-godišnjak počinitelj navedenog događaja.

Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, 66-godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.



Pisane vijesti