Zaplijenjena droga

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom koji je 10. veljače zatečen na ulici u Splitu. Kod njega su pronađene i oduzete dvije PVC vrećice sa sadržajem ukupno 53.6 grama droge amfetamin speed. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.

 foto: ilustracija 

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom koji je 10. veljače zatečen na ulici u Splitu. Kod njega su  pronađene i oduzete dvije PVC vrećice sa sadržajem ukupno  53.6 grama droge amfetamin speed. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. 

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom kod koje je 11. veljače u Splitu pronađeno i oduzeto ukupno 313.4 grama droge hašiš. Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 

Prethodno je dovršeno i kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, od kojeg su policijski službenici Službe kriminaliteta droga 9. veljače na području Splita, oduzeli 35 grama heroina i digitalnu vagu, koji su se nalazili u njegovom vozilu. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti