Smrtno stradao 79-godišnji biciklist

79-godišnjak iz Rokovaca, upravljajući biciklom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Opel“, vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak iz Vinkovaca.

Foto: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena te jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, o čemu više slijedi:

U subotu, 13. veljače oko 17,45 sati, u Rokovcima, u Vinkovačkoj ulici, 79-godišnjak iz Rokovaca, upravljajući biciklom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Opel“, vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 40-godišnjak iz Vinkovaca.

Uslijed udara biciklist je odbačen na kolnik, a njegovo tijelo je potom pregazio osobni automobil marke „Škoda“, vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnjak iz Andrijaševaca.

79-godišnjak je preminuo na mjestu događaja. Očevidom je utvrđeno kako vozači osobnih vozila nisu bili pod utjecajem alkohola.

 

          



Pisane vijesti