Uhvaćen počinitelj razbojništva

U subotu, 27. veljače 2016. godine, oko 19.55 sati, u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, nepoznata muška osoba uz prijetnju

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 27. veljače 2016. godine, oko 19.55 sati, u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, u trgovini u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, nepoznata muška osoba uz prijetnju hladnim oružjem od 56-godišnje prodavačice otuđila je novac te se udaljila u nepoznatom pravcu. Policijski službenici su ubrzo nakon dojave na području Jakšića pronašli počinitelja te dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege utvrdili da je počinio navedeno kazneno djelo.

Također ga se sumnjiči da je 29. listopada 2015. godine, u  Požegi, u Ulici bana Josipa Jelačića, u prodavaonici u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege, uz prijetnju hladnim oružjem od prodavačice otuđio novac. On je 28. veljače 2016. uz posebno izvješće kao nadopunu kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti