Prometna nesreća u Splitu

 Jučer u 12.20 sati na raskrižju Velebitske ulice i Poljičke ceste u Splitu, dogodila se promentna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila. Jedna osoba je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći, dok je jedna osoba preminula. U odnosu na preminulu osobu, utvrđuje se da li je smrt posljedica prometne nesreće ili je nastupila neposredno prije nesreće. Općinsko državno odvjetništvo je obavilo očevid na mjestu događaja, uz asistenciju policije.

 foto: ilustracija

Jučer u 12.20 sati na raskrižju Velebitske ulice i Poljičke ceste u Splitu, dogodila se promentna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila. Jedna osoba je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći, dok je jedna osoba preminula. U odnosu na preminulu osobu, utvrđuje se da li je smrt posljedica prometne nesreće ili je nastupila neposredno prije nesreće. Općinsko državno odvjetništvo je obavilo očevid na mjestu događaja, uz asistenciju policije.

Molimo očevice spomenutog događaja da se jave u Postaju prometne policije Split, osobnim dolaskom ili pozivom na brojeve telefona 021/504-036, 504-010 ili 192.



Pisane vijesti