Uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Foto: MUP

U Ravnateljstvu policije  je u petak, 11. ožujka održana svečanost na kojoj su uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za 2015. godinu. Glavni ravnatelj policije Vlado Dominić je u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića uručio visoka državna odličja 15 policijskih službenica i službenika koji su se istaknuli svojom časnom i uzornom službom.

- Nadam se da će vas to još više potaknuti da još bolje i vrjednije radite svoj posao koji je dosta težak – poručio je nagrađenima glavni ravnatelj policije Dominić.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu odlikovani su Tadija Ćurak, Hrvoje Đuran, Dražen Horvat, Franjo Imbriovčan, Željko Janjić, Mirna Kovač Bašić, Megi Kujundžić, Saša Magdić, Daniel Maršić, Marijan Nikolaus, Stellan Petrić, Branko Samardžić, Željko Sekulić, Marija Skorupan i Stjepan Tršinski.

U ime odlikovanih službenika obratio se Stellan Petrić koji se zahvalio rukovoditeljima koji su ih predložili i prepoznali njihovo zalaganje te profesionalni i osobni doprinos u obavljanju policijskih zadaća. Posebno se zahvalio i predsjednici Republike Hrvatske koja je usvojila prijedlog i ukazala im ovu čast.  Istaknuo je kako je ovo priznanje ne samo dosadašnjem radu, već je to svima poticaj da se i dalje usavršavaju i stječu nova znanja i vještine te se nada kako će i u daljnjem radu biti na ponos hrvatskoj policiji, Ministarstvu i mlađim kolegama. Na kraju se zahvalio glavnom ravnatelju policije Dominiću na uručenju Spomenica.

Također, načelnici policijskih uprava uručili su odličja zaposlenicima policijskih uprava. Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu je odlikovano ukupno 114 policijskih službenica i službenika.



Pisane vijesti