Uručene Spomenice domovinske zahvalnosti

Foto: PU međimurska  

Danas u prijepodnevnim satima u sjedištu Policijske uprave međimurske održana je svečanost na kojoj su uručene Spomenice domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović za 2015. godinu. Načelnik policijske uprave, Krunoslav Gosarić  u ime ministra unutarnjih poslova, Vlahe Orepića uručio je visoka državna odličja dvojici policijskih službenika i državnoj službenici, koji su se istaknuli svojom časnom i uzornom službom.

 

Ova odličja zaslužili ste kao uzorni djelatnici i neka Vam posluže kao dodatni motiv da na dobrobit svih naših građana obavljate sve zahtjevnije svakodnevne radne zadaće - istaknuo načelnik Gosarić.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu odlikovani su Zlata Horvat administrativni referent za evidencije u Postaji prometne policije Čakovec, Nenad Risek načelnik Policijske postaje Štrigova i Kristijan Višnjić policijski službenik za metodologiju rada i sigurnost cestovnog prometa u Odsjeku za sigurnost cestovnog premeta.

U ime odlikovanih zahvalio se Nenad Risek te pritom istaknuo kako im je izuzetna čast što je njihovo zalaganje i profesionalni te osobni doprinos u obavljanju policijskih zadaća prepoznat od svih djelatnika Policijske uprave međimurske.

Ovo odlikovanje svima nama je dodatni poticaj da se i nadalje stručno usavršavamo te pritom stječemo nova znanja, kao i nove vještine, uz nadu da ćemo i nadalje u svom radu biti na ponos svim djelatnicima MUP-a - istaknuo je načelnik Policijske postaje Štrigova.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za 2015. godinu ukupno je odlikovano 114 djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova.