U prometnoj nesreći smrtno stradao 21-godišnjak

Jučer oko 2,00 sata na lokalnoj cesti u mjestu Grba na području Oštarija dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,06 promila upravljao je 21-godišnjak koji je prilikom izlaska iz zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u betonske stupiće i drvo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji putnik u vozilu, a vozač je lako ozlijeđen. Očevidom na mjestu događaja rukovodio je zamjenik županijske državne odvjetnice. Protiv 21-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava. 
 

Foto: ilustracija

Jučer oko 2,00 sata na lokalnoj cesti u mjestu Grba na području Oštarija dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,06 promila upravljao je 21-godišnjak koji je prilikom izlaska iz zavoja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u betonske stupiće i drvo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 21-godišnji putnik u vozilu, a vozač je lako ozlijeđen.

Očevidom na mjestu događaja rukovodio je zamjenik županijske državne odvjetnice. Protiv 21-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.  



Pisane vijesti