U PU zagrebačkoj uručene Spomenice domovinske zahvalnosti

Foto: PU zagrebačka

Danas, 23. ožujka u Policijskoj upravi zagrebačkoj održana je svečanost uručenja Spomenica domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović za 2015. godinu. Spomenice je policijskim i državnim službenicima i namještenicima uručio načelnik Policijske uprave zagrebačke Goran Burušić, koji se prije uručenja kratko obratio prisutnima i čestitao im. Svečanosti dodjele prisustvovao je i mons. Jure Bogdan, biskup vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj, koji je blagoslovio odlikovane djelatnike i sve prisutne.

Za časnu i uzornu službu odlikovani su: Zoran Cvetnić, Ivan Ninković, Alen Stojanac, Zlatko Lovrić, Niko Kuzmanović, Davorka Markota, Siniša Poljak, Ivica Kladarić, Jagoda Poljak, Dajana Žigić, Juraj Gudek i Marijana Erega.   

U ime svih odlikovanih, zahvalio se Zoran Cvetnić, pomoćnik načelnika I PP Zagreb, koji je istaknuo kako ovo odlikovanje predstavlja iznimnu čast te će odlikovane djelatnike dodatno potaknuti da u daljnjem obavljanju službe budu još uspješniji.



Pisane vijesti