Razbojnička krađa u Čakovcu

U ponedjeljak, 4. travnja oko 4 sata i 40 minuta u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, nepoznati muškarac kroz ulazna vrata koja je prethodno spremačica ostavila otvorena, ušao je u ugostiteljski objekt te iz blagajne ukrao novac.

Foto: Ilustracija  

U ponedjeljak, 4. travnja oko 4 sata i 40 minuta u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, nepoznati muškarac kroz ulazna vrata koja je prethodno spremačica ostavila otvorena, ušao je u ugostiteljski objekt te iz blagajne ukrao novac. U tom trenutku naišla je spremačica i pokušala ga spriječiti u dovršenju krađe. Kako bi zadržao ukradeni novac, muškarac ju je odgurnuo te je ona pala na pod. Prilikom pada porezala se na razbijene čaše koje je rukom zahvatila na podu. Liječnička pomoć pružena joj je u čakovečkoj bolnici te je utvrđeno kako je u događaju lakše ozlijeđena.

Opis počinitelja:muškarac visine oko 180 centimetara, starosti između 30 i 40 godina, srednje tjelesne građe, obučen u tamno plavi gornji dio trenirke s kapuljačom preko glave, hlače i cipele tamnije boje, dok je na rukama nosio crne rukavice.

Za počiniteljem policija intenzivno traga te moli građane ako raspolažu s korisnim informacijama o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192 ili slanjem e-poruke na adresu medjimurska@policija.hr, tj. putem besplatne mobilne aplikacije policije, odnosno osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno.



Pisane vijesti