Dovršeno više kriminalističkih istraživanja u svezi neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom koji se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 
Kod njega je na području Splita pronađeno i oduzeto ukupno 1451,6 gram droge amfetamin i vaga za precizno mjerenje. 
Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela dovest će se policijskom pritvorskom nadzorniku. 

Policijski službenici Policijske postaje Sinj i Postaje granične policije Trilj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Sinja obavljena je pretraga doma i prijevoznih sredstava koje navedeni 34-godišnjak koristi. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno 1011komada tableta droge ecstasy. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. 


Nadalje, Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom i 25-godišnjakom, koje se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
U utorak, 12. travnja, temeljem naloga obavljena je pretraga stana 22-godišnjakinje, na području Kaštela, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 2893 grama droge marihuane, pakirane u više vrećica, te dvije digitalne vage za precizno mjerenje. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 25-godišnjak nabavio marihuanu pronađenu u stanu 22-godišnjakinje, te su istu zajedno prodavali zainteresiranim kupcima. Protiv njih je podnesena kaznena prijava, te su dovedeni pritvorskom nadzorniku.
 

 FOTO: PU splitsko-dalmatinska

        Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom koji se sumnjiči za  počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kod njega je  na području Splita pronađeno i oduzeto ukupno  1451,6 gram droge amfetamin i vaga za precizno mjerenje.

 Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela  dovest će se policijskom pritvorskom nadzorniku. 

 

         Policijski službenici Policijske postaje Sinj i Postaje granične policije Trilj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja na području Sinja obavljena je pretraga doma i prijevoznih sredstava koje navedeni 34-godišnjak koristi. Tom prilikom  je pronađeno i oduzeto ukupno 1011komada  tableta droge ecstasy. Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. 

 

 

         Nadalje, Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su   kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom i 25-godišnjakom, koje se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U  utorak, 12. travnja, temeljem  naloga obavljena je pretraga stana 22-godišnjakinje, na području Kaštela, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 2893 grama droge  marihuane, pakirane u više vrećica, te dvije digitalne vage za precizno mjerenje.

 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 25-godišnjak nabavio marihuanu pronađenu u stanu 22-godišnjakinje, te su istu zajedno prodavali zainteresiranim kupcima. Protiv njih je podnesena kaznena prijava, te su dovedeni  pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti