Prometne nesreće sa smrtno stradalim i teško ozlijeđenim osobama

Nažalost, u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19 sati na širem bakarskom području smrtno je stradao 33-godišnji državljanin Austrije. Stradali je bio putnik u osobnom vozilu  

FOTO: Ilustracija 

Na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske proteklog vikenda, od 22. do 24. travnja dogodilo se 28 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala, četiri su teško, a devet je osoba lakše ozlijeđeno.

Nažalost, u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 19 sati na širem bakarskom području smrtno je stradao 33-godišnji državljanin Austrije. Stradali je bio putnik u osobnom vozilu marke BMW, koje se kretalo od Oštrovice prema Meji te nakon udara u zaštitni metalni odbojnik sletjelo u provaliju dubine oko 5,5 metara ispod razine kolnika. U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozač i putnik u vozilu, obojica državljani Austrije starosti 34 i 31 godine.

Također, teška prometna nesreća dogodila se jučer ujutro oko 8,30 sati na širem području Jelenja, a u prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna vozila. Vozilom marke Renault iz smjera Čavli prema Dražicama upravljao je 23-godišnji vozač, koji se sudario s osobnim vozilom marke Fiat koje se kretalo iz suprotnog smjera, a nakon čega je Fiat sletio ispod razine kolnika. 57-godišnji vozač Fiata i 44-godišnji putnik iz ovog vozila su teško ozlijeđeni, dok su 44-godišnji putnik iz Fiata i vozač Renaulta lakše ozlijeđeni.

Teže je ozlijeđena i 73-godišnja pješakinja koju je 22. travnja na području Opatije oborilo osobno vozilo te 27-godišnja vozačica osobnog vozila, stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 7 sati na otoku Rabu.



Pisane vijesti