Reorganizacija MUP-a RH: Forum rukovoditelja PU brodsko-posavske i požeško-slavonske

Ovo je bila još jedna prilika otvorenog i transparentnog komuniciranja svih zaposlenika MUP-a, prilika da se aktivno uključe u započeti proces, kojem je cilj ekonomičan, dobar i efikasan sustav.

Članovi Radne skupine za teritorijalnu i unutarnju reorganizaciju našeg Ministarstva nastavljaju s predstavljanjem Smjernica za reorganizaciju MUP-a RH u policijskim upravama. 

U srijedu, 4. svibnja, održani su Forumi rukovoditelja u policijskim upravama brodsko-posavskoj i požeško-slavonskoj, a prisutni su i ovaj forum iskoristili kako bi se uključili u razgovor i postavili razna praktična pitanja. 

Članovi Radne skupine dr. sc. Josip Pavliček, dr. sc. Lana Milivojević i dr. sc. Mirjana Kondor Langer su u društvu načelnika policijskih uprava, Ante Zovka i Darija Dasovića, prisutne upoznali s procesom koji je pred svim zaposlenicima MUP-a te ih upoznali s onim što je do sada učinjeno, a što još predstoji. Prvenstveno je to javna rasprava o prijedlogu reorganizacije. Dr. sc. Pavliček je u ime ministra, koji zbog ranije preuzetih obveza nije prisustvovao, pozvao sve rukovoditelje na suradnju i prenio im njegovu poruku o odlučnosti u namjeri da se ova reorganizacija provede.

Ovo je bila još jedna prilika otvorenog i transparentnog komuniciranja svih zaposlenika MUP-a, prilika da se aktivno uključe u započeti proces, kojem je cilj ekonomičan, dobar i efikasan sustav.



Pisane vijesti