Regulacija prometa: Wings for Life World Run

Foto: http://www.wingsforlifeworldrun.com/hr

U nedjelju, 8. svibnja, održat će se sportska utrka humanitarnog karaktera „Wings for Life World Run“ čiji je moto „Trčimo za one koji ne mogu“, kojom prilikom će cijeli svijet trčati zajedno za one koji to ne mogu, a sva prikupljena sredstva uložit će se u daljnji rad zaklade Wigs for Life.

Cilj ove utrke je senzibilizacija javnosti za probleme ljudi sa ozljedama leđne moždine te popularizacija samog sporta i zaklade Wings for life, kao i skupljanje sredstava za daljnja istraživanja.

U Hrvatskoj, u organizaciji Hrvatskog atletskog saveza, utrka će se odvijati od 13 do 18 sati državnom cestom D-8 od Zadra do Primoštena.

Kako bi se povećala sigurnosti svih sudionika u prometu, sudionika utrke i posjetitelja te kako bi se omogućilo nesmetano odvijanje utrke, za vrijeme održavanja utrke državna cesta D-8 će se na određenim dionicama periodično zatvarati, a promet će se preusmjeravati na alternativne pravce prometovanja.

Molimo sve sudionike u prometu da, pri planiranju kretanja državnom cestom D-8, prema svojim odredištima, za kretanje u navedenom vremenu odmah izaberu alternativne pravce kretanja, a ako se ipak nađu na trasi kretanja utrke, da poštuju uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupaju po znakovima koje će im davati ovlaštene službene osobe te slušaju savjete redara organizatora utrke kako bi svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove humanitarne utrke.



Pisane vijesti