Ministar Orepić na sastanku s direktorom ICMPD-a

Ministar Orepić obavijestio je direktora Spindeleggera o aktualnom trenutku u resoru unutarnjih poslova a direktor Spindelegger o pitanjima iz djelatnosti organizacije.

Foto: MUP

Ministar unutarnjih poslova RH Vlaho Orepić susreo se s direktorom International Centre for Migration Policy Development (ICMPD), Michaelom Spindeleggerom.

Međunarodni centar za razvoj politike migracije je međunarodna organizacija čiji je glavni cilj poticanje sveobuhvatne politike migracija. Ministar Orepić i direktor Spindelegger ocijenili su kako je suradnja u okviru organizacije dugogodišnja, visokoprofesionalna i vrlo prijateljska,  i to na svim razinama i kroz mnoge formate i projekte. Ministar Orepić obavijestio je direktora Spindeleggera o aktualnom trenutku u resoru unutarnjih poslova, a direktor Spindelegger o pitanjima iz djelatnosti organizacije.

Sudionici su se složili kako je značaj učinkovitog upravljanja migracijama i uspješan razvitak politika upravljanja migracijama danas veći nego ikada. Stoga je zaključeno kako će se buduća suradnja u tom smislu nastaviti i intenzivirati po svim osnovama.



Pisane vijesti