Reorganizacija MUP-a RH: Forumi rukovoditelja za četiri policijske uprave

S ciljem otvorenog i transparentnog komuniciranja svih zaposlenika MUP-a, članovi Radne skupine za teritorijalnu i unutarnju reorganizaciju našeg Ministarstva nastavljaju s predstavljanjem Smjernica za reorganizaciju MUP-a RH.

Foto: MUP

S ciljem otvorenog i transparentnog komuniciranja svih zaposlenika MUP-a, članovi Radne skupine za teritorijalnu i unutarnju reorganizaciju Ministarstva unutarnjih poslova nastavljaju s predstavljanjem Smjernica za reorganizaciju MUP-a RH.

Tijekom jučerašnjeg dana, 12. svibnja, održani su zajednički forumi rukovoditelja za četiri policijske uprave. U prostorijama PU koprivničko-križevačke održan je forum za rukovoditelje ove policijske uprave i PU bjelovarsko-bilogorske, a u prostorijama PU varaždinske forum za rukovoditelje ove policijske uprave i PU međimurske.

Smjernice za reorganizaciju MUP-a RH predstavili su članovi Radne skupine, dr.sc. Mirjana Kondor Langer, u pratnji načelnika policijskih uprava koji su se aktivno uključili u ovaj proces kako bi prisutne upoznali s promjenama koje su pred svim zaposlenicima MUP-a.



Pisane vijesti