Pronađena veća količina droge

Foto: PU zagrebačka

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU zagrebačke su u utorak, 17. svibnja, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem i ženom u dobi od 26 godina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni zajedno nabavljali veće količine marihuane, hašiša, MDMA i amfetamina. Amfetamin su zbog dobivanja na masi, miješali s punilima te prepakiravali u stanu na području Novog Zagreba, a potom preprodavali na ilegalnom tržištu.

Policijski službenici su u stanu osumnjičenog pronašli 1.260 grama amfetamina, 728 tableta MDMA, 114 grama MDMA, 1.075 grama marihuane, 655 grama hašiša, uređaj za vakumiranje, improviziranu preša s hidrauličnom dizalicom i potisnim pločama, digitalnu vagu s tragovima marihuane i amfetamina te 1.373 grama organske kiseline kreatin, namijenjene za miješanje i povećanje mase amfetamina, više mobilnih telefona i 5.000 kuna.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici predali su osumnjičenog pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.  

Fotograleriju možete pogledati ovdje.



Pisane vijesti