PU međimurska brinula o sigurnosti Vatrenih

Foto: PU međimurska

Hrvatska nogometna reprezentacija od 22. do 27. svibnja boravila je u lijepom malom Međimurju. U sklopu priprema za ‪EURO 2016. na nogometnom igralištu NK Polet u Svetom Martinu na Muri naši reprezentativci odradili su desetak treninga od kojih su dva bila otvorena za javnost. Treninzima je prisustvovalo više tisuća nogometnih zaljubljenika.

 

Po prvi puta nogometna reprezentacija odabrala je Međimurje kako bi se pripremila za nastup na nekom većem natjecanju. Izuzetno smo zadovoljni kako su nas Međimurci prihvatili. Od smještaja pa sve do terena za pripremu nogometaša, uvjeti su bili gotovo savršeni. Svakako, potrebno je istaknuti da je boravak reprezentacije protekao bez ikakvog incidenta. Stoga se zahvaljujem djelatnicima PU međimurske koji su poslove sigurnosti odradili na najvišem mogućem nivou, ujedno zahvalu upućujem i vatrogascima, zaštitarima, članovima NK Polet, svima koji su se brinuli za sigurnost naših nogometaša. Nadam se da ćemo se ponovno vratiti u prekrasno, gotovo bajkovito Međimurje - istaknuo je  Miroslav Marković, povjerenik za sigurnost u HNS-u.

Miroslav je od 1992. do 2015. godine bio zaposlen u MUP-u RH, Policijskoj upravi zagrebačkoj. Pred kraj karijere radio je na poslovima vezanim za sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima. 

VATRENI, SRETNO U FRANCUSKOJ!