Promet: Tijekom vikenda jedna osoba smrtno stadala, jedna teže, a pet lakše ozlijeđeno

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku kojom se tada kretao 55-godišnjak iz Slakovaca, upravljajući osobnim automobilom marke „Mercedes“, vinkovačkih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 42-godišnji vozač „Škode

Foto: ilustracija

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega 5 prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, 4 prometne nesreće u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno, jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena i jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, o kojima više slijedi:

Jučer, 29. svibnja u 12,15 sati, na cesti Vukovar-Bogdanovci (naselje Lužac), 42-godišnjak iz Vukovara upravljao je osobnim automobilom marke „Škoda“, vukovarskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Bogdanovaca u smjeru Vukovara. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku kojom se tada kretao 55-godišnjak iz Slakovaca, upravljajući osobnim automobilom marke „Mercedes“, vinkovačkih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 42-godišnji vozač „Škode“, a putnici u „Škodi“, 41-godišnjak i 31-godišnjak iz Vukovara teško su ozlijeđeni. Vozač „Mercedesa“ lako je ozlijeđen dok je putnik u „Mercedesu“, 65-godišnjak iz Slakovaca, teško ozlijeđen.

U subotu, 28. svibnja, oko 16,00 sati u Vukovaru, na križanju Trpinjske ceste i Ličke ulice dogodila se prometna nesreća. Vozač motocikla marke „Honda“, vukovarskih registracijskih oznaka, 24-godišnjak iz Vukovara, dolaskom na rečeno križanje, neoprezno je pretjecao osobni automobil „Dacia“, osječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao, 82-godišnjak iz Osijeka. Uslijed udara motocikla u vozilo i pada s motocikla, 24-godišnjak je teže ozlijeđen.  



Pisane vijesti