Održan Forum rukovoditelja u PU ličko-senjskoj

Policijskoj upravi ličko-senjskoj u srijedu, 1. lipnja, održan je Forum rukovoditelja na kojem su članovi Radne skupine prisutne upoznali s predstojećom teritorijalnom i unutarnjom reorganizacijom  

Foto: MUP

U Policijskoj upravi ličko-senjskoj u srijedu, 1. lipnja, održan je Forum rukovoditelja na kojem se članovi Radne skupine prisutne upoznali s predstojećom teritorijalnom i unutarnjom reorganizacijom Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Članovi Radne skupine Josip Pavliček i Lana Milivojević predstavili su kroz prezentaciju Smjernice za reorganizaciju i detaljnije upoznali rukovoditelje policijske uprave o razlozima kao i ciljevima reorganizacije. Navedenim članovima Radne skupine pridružili su se načelnik policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar i njegov zamjenik Mladen Kranjčević. Cilj foruma je motiviranje rukovoditelja na aktivno uključivanje i prihvaćanje budućih promjena kao i iznošenje mišljenja i prijedloga kroz raspravu. Nakon predstavljenih Smjernica prisutni su se uključili u raspravu i postavljali pitanja. 



Pisane vijesti