U prometnoj nesreći smrtno stradala pješakinja

VINKOVCI/ Zbog neprilagođene brzine kretanja,  68-godišnjak se nije na vrijeme zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza te je udario u 77-godišnjakinju iz Vinkovaca, koja je u tom trenutku prelazila kolnik.

Foto: ilustracija

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće. U Vukovaru se dogodila prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, dok se u Vinkovcima dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, o čemu više slijedi:

Jučer, 29. lipnja oko 7,20 sati, 68-godišnjak iz Tordinaca, upravljao je osobnim automobilom marke „Mercedes“, njemačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom ulice Kralja Zvonimira, iz smjera mjesta Nuštar u smjeru Kolodvorske ulice u Vinkovcima. Zbog neprilagođene brzine kretanja, nije se na vrijeme zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza te je udario u 77-godišnjakinju iz Vinkovaca, koja je u tom trenutku prelazila kolnik. Uslijed težine zadobivenih ozljeda, u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci 77-godišnjakinja je preminula.



Pisane vijesti