OBAVIJEST: Granični prijelazi

Foto: Ilustracija

Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava građane o privremenom produljenju radnog vremena stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Aržano Pazar – Vinica, Dvorine – Subašići,  Bili Brig - Vaganj i Pašin Potok – Zagrad.

Radno vrijeme navedenih graničnih prijelaza za pogranični promet od 12. srpnja produljeno je na 24 satno radno vrijeme.

Također, po završetku radova na objektu stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Kordunski Ljeskovac, u isti 24h režim, otvorit će se za pogranični promet stalni granični prijelaz za pogranični promet Kordunski Ljeskovac-Tržačka Raštela.

Ujedno je produžena odluka o privremenom međunarodnom prometu na stalnim graničnim prijelazima za pogranični promet Gabela Polje I i Hrvatska Dubica-Kozarska Dubica.

Odluku o privremenom produljenju radnog vremena stalnih graničnih prijelaza donijelo je Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o graničnim prijelazima na razdoblje od tri mjeseca, odnosno do održavanja sljedeće sjednice.

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Sporazuma  između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o pograničnom prometu donijelo je odluke o dopuni Dodatka C Sporazuma između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine o pograničnom prometu prijelaznim mjestima Ivanjska- Gornji Dobretin i Doljani-Martin Brod.



Pisane vijesti