Ubojstvo u pokušaju

Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju 26. kolovoza oko 3,30 sati u Vodicama u tamošnjem ugostiteljskom objektu, bez povoda, verbalno napadao goste, na što ga je, legitimirajući se službenom značkom i iskaznicom, više puta dolazeći do osumnjičenog, glasno upozorio tu prisutni policijski službenik 

foto: ilustracija

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo u pokušaju na štetu policijskog službenika Ravnateljstva policije.  

Osumnjičeni je u alkoholiziranom stanju 26. kolovoza oko 3,30 sati u Vodicama u tamošnjem  ugostiteljskom objektu, bez povoda, verbalno napadao goste, na što ga je, legitimirajući se službenom značkom i iskaznicom, više puta dolazeći do osumnjičenog, glasno upozorio tu prisutni policijski službenik, koji je bio izvan službe u svojstvu gosta. Prilikom posljednjeg upozorenja osumnjičeni je s nožem pokušao usmrtiti policijskog službenika, koji je tom prilikom lakše ozlijeđen.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je,uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   

 



Pisane vijesti