Oliver Knezović se javio policiji

U utorak, 20. listopada u 15.40 sati u pratnji svog odvjetnika, u sjedište kriminalističke policije PU zagrebačke javio se Oliver Knezović (1974.) za kojim je na snazi međunarodna tjeralica za kaznena djela ubojstvo i pokušaj ubojstva iz članka 166. Kaznenog zakona Federacije Bosne i

 Foto: Ilustracija

U utorak, 20. listopada u 15.40 sati u pratnji svog odvjetnika, u sjedište kriminalističke policije PU zagrebačke javio se Oliver Knezović (1974.) za kojim je na snazi međunarodna tjeralica za kaznena djela ubojstvo i pokušaj ubojstva iz članka 166. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine počinjena 4. listopada ove godine u Širokom Brijegu u Bosni i Hercegovini.

Jučer poslijepodne izvršena je provjera identiteta te je proveden obavijesni razgovor tijekom kojeg je uhićenik odbio iskazivati.

Nakon što je noć proveo u Jedinci za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke, uhićeni Oliver Knezović će biti ponovno doveden u prostorije kriminalističke policije, gdje se očekuje dolazak i policijskih službenika policije Kantona Zapadna Hercegovina.

Po završetku izvidnih i policijskih radnji Oliver Knezović će temeljem raspisane međunarodne tjeralice biti doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica