Pero Kukić došao u Okružni zatvor

U ponedjeljak, 19. listopada, oko 11 sati Pero Kukić samoinicijativno je pristupio u Okružni zatvor u Zagrebu na izdržavanje pravomoćne kazne zatvora, a odakle će tijekom današnjeg dana biti preuzet od strane policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja u svezi utvrđivanja okolnosti


Foto:
MUP

U vezi kaznenog djela Teško ubojstvo u pokušaju, izvršenog na štetu policijskog službenika PU krapinsko-zagorske 22. rujna 2009. godine na području Konjščine, a kako ste i obaviješteni od strane nadležne Policijske uprave, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinitelj navedenog kaznenog djela Pero Kukić (1984.) koji je od tada u bijegu te za kojim je raspisana potraga. 

U ponedjeljak, 19. listopada, oko 11 sati Pero Kukić samoinicijativno je pristupio u Okružni zatvor u Zagrebu na izdržavanje pravomoćne kazne zatvora, a odakle će tijekom današnjeg dana biti preuzet od strane policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja u svezi utvrđivanja okolnosti događaja od 22. rujna 2009. godine.
 



Stranica