Trojici policijskih službenika uručene Medalje Grada Splita

Gradonačelnik Ivo Baldasar uručio je priznanja „Medalja Grada Splita“ Goranu Pfeiferu iz Prve policijske postaje, Davoru Ajdukoviću iz Druge policijske postaje i Predragu Kuncu iz Postaje prometne policije.

Foto: MUP

U sklopu obilježavanja Dana policije, u Gradu Splitu u srijedu, 21. rujna, održana je svečanost uručenja javnog priznanja „Medalja Grada Splita“ policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske. Gradonačelnik Ivo Baldasar uručio je priznanja Goranu Pfeiferu iz Prve policijske postaje, Davoru Ajdukoviću iz Druge policijske postaje i Predragu Kuncu iz Postaje prometne policije.

Policijski službenik Goran Pfeifer nagrađen je za istaknuti rad kojim je potvrdio dostupnost policije građanima i važnost partnerstva u rješavanju problema koje lokalna zajednica prepoznaje kao važne te za poseban angažman u brizi za rizične skupine i zaštitu mladih.

Policijski službenik Davor Ajduković nagrađen je zbog istaknutog rada kojim je pridonio sigurnosti građana te stvaranju i podizanju povjerenja stranih državljana u rad hrvatske policije.

Policijski službenik Predrag Kunac nagrađen je za istaknuti rad na terenu po problematici prometa, kao i za rad kojim je za vrijeme turističke sezone pridonio realizaciji različitih ciljeva od protočnosti prometa, sigurnosti pješaka, do prevencije težih prometnih prekršaja. 

Gradonačelnik Ivo Baldasar u svom obraćanju naveo je kako je dodjela nagrada potvrda uspješnog rada nagrađenih službenika, ali i njihovim kolegama i načelnicima policijskih postaja. Naveo je kako je policijski rad poziv, a ne samo posao te se i na ovaj način želio zahvaliti svim policijskim službenicima PU splitsko-dalmatinske na radu i dosadašnjoj uspješnoj suradnji.

Slobodan Marendić, ovlašten za obavljanje poslova načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske, zahvalio je gradonačelniku na prihvaćanju inicijative da se uoči Dana policije nagrade najbolji policijski službenici na području Splita. Također, istaknuo je kako nagrađenim policajcima ovo priznanje puno znači te da je ono dodatan motiv za nastavak uspješnog rada i suradnje, ali i suradnje s građanima Splita.

U ime nagrađenih policijskih službenika Goran Pfeifer zahvalio se gradonačelniku Ivi Baldasaru, te je naveo kako je dobiveno priznanje dodatni poticaj za daljnji rad.

Svečanosti uručenja medalja nazočili su i načelnik Prve policijske postaje Ilija Patrun, pomoćnik načelnika Druge policijske postaje Ivan Lešina, pomoćnik načelnika Postaje prometne policije Split Miroslav Ugrina i  voditelj Odjela prevencije Paško Ugrina. 



Pisane vijesti