U prometnoj nesreći smrtno stradao pješak

Jutros u 5 sati, na državnoj cesti D-1 u naselju Cerovac Vukmanički dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom delničkih registracijskih oznaka upravljao je 50-godišnjak te je u jednom trenutku zbog nemogućnosti izbjegavanja naleta, obzirom na kasno uočavanje pješaka zbog slabe vidljivosti i vremenskih prilika, naletio na 73- godišnjeg pješaka koji se kretao neutvrđenom stranom kolnika. Pješak je naknadno, danas tijekom dana, preminuo u zdravstvenoj ustanovi. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće. 
 

Foto: ilustracija

Jutros u 5 sati, na državnoj cesti D-1 u naselju Cerovac Vukmanički dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom delničkih registracijskih oznaka upravljao je 50-godišnjak te je u jednom trenutku zbog nemogućnosti izbjegavanja naleta, obzirom na kasno uočavanje pješaka zbog slabe vidljivosti i vremenskih prilika, naletio na 73- godišnjeg pješaka koji se kretao neutvrđenom stranom kolnika.
Pješak je naknadno, danas tijekom dana, preminuo u zdravstvenoj ustanovi. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće



Pisane vijesti