Napad na službenu osobu

Jučer u 14.15 sati je zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Četvrti Žarka Dražojevića u Omišu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrđena je sumnja da su se dvije osobe, u dobi od 21 i 37 godina, međusobno tjelesno sukobile, pri čemu je 21-godišnjak ozlijeđen, ali nije zatražio liječničku pomoć. Prilikom sukoba, oštećen je dio inventara ugostiteljskog objekta.

 foto: ilustracija  

Jučer u 14.15 sati je zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Četvrti Žarka Dražojevića u Omišu. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja. Utvrđena je sumnja da su se dvije osobe, u dobi od 21 i 37 godina, međusobno tjelesno sukobile, pri čemu je 21-godišnjak ozlijeđen, ali nije zatražio liječničku pomoć. Prilikom sukoba, oštećen je dio inventara ugostiteljskog objekta. Osobe su privedene u službene prostorije, gdje je 21-godišnjak je nastavio s narušavanjem javnog reda i mira, vrijeđajući policijske službenike, pri čemu je tjelesno napao i lakše ozlijedio jednog policijskog službenika.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 37-godišnjak je pušten iz službenih prostorija, a protiv njega će se podnijeti Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv 21-godišnjaka će se podnijeti Optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te kaznena prijava zbog utvrđene sumnje u počinjenje kaznenog djela „Napad na službenu osobu“. Tijekom jutra će se dovesti pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti