Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

BELIŠĆE/DONJI MIHOLJAC/DARDA - Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 57-godišnji hrvatski državljanin počinio nekoliko kaznenih djela oštećenje tuđe stvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 57-godišnji hrvatski državljanin počinio nekoliko kaznenih djela oštećenje tuđe stvari. Naime, 57-godišnjak je u listopadu na parkiralištima u Belišću prosjekao pneumatike na parkiranim osobnim automobilima. Ukupna materijalna šteta nastala 62-godišnjem i 58-godišnjem vlasniku iznosi više tisuća kuna.

Sumnja se i da je 46-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U studenom je 46-godišnjakinja u Donjem Miholjcu ukrala novčanik s novcem i dokumentima 26-godišnjakinji, pričinivši joj materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Provedena su kriminalistička istraživanja i nad 66-godišnjim hrvatskim državljanom te se sumnja da je počinio nekoliko kaznenih djela teška krađa. U kolovozu i studenom 66-godišnjak je provalio u obiteljske kuće u Dardi iz kojih se udaljio ne otuđivši ništa.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo posebna izvješća.



Pisane vijesti