Omogućavao nedozvoljene igre na sreću

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i nadležne carinske službe proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 57 godina 

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i nadležne carinske službe proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 57 godina. Sumnjiči se da je tijekom studenoga ove godine na području Podmurvica u Rijeci bez dozvole nadležnih tijela drugim osobama radi moguće dobiti omogućavao igre na aparatima za igre na sreću te nedozvoljeno držao i prodavao alkoholna pića. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta su dva aparata za igre na sreću, alkoholna pića  i drugi predmeti.  Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljena igra na sreću kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti