Prometna na raskrižju Branimirove i Držićeve

Jučer, 24. studenog oko 15.40 sati 50-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke MAN zagrebačkih registracijskih oznaka sjevernim kolnikom Ulice kneza Branimira te se nalazio zaustavljen ispred semafora kao prvi u koloni u prometnoj traci za skretanje u lijevo u smjeru zapada. U trenutku kada se za njegov smjer kretanja upalilo zeleno svjetlo, započeo je skretati ulijevo i tom prilikom je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na moped marke Tomos zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak, a koji se također zaustavio na semaforu ispred prednjeg lijevog dijela teretnog automobila. Mopedist je mjestu događaja preminuo. 

 

Jučer, 24. studenog oko 15.40 sati 50-godišnjak je upravljao teretnim automobilom marke MAN zagrebačkih registracijskih oznaka sjevernim kolnikom Ulice kneza Branimira te se nalazio zaustavljen ispred semafora kao prvi u koloni u prometnoj traci za skretanje u lijevo u smjeru zapada. U trenutku kada se za njegov smjer kretanja upalilo zeleno svjetlo, započeo je skretati ulijevo i tom prilikom je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na moped marke Tomos zagrebačkih registracijskih oznaka kojim  je upravljao 39-godišnjak, a koji se također zaustavio na semaforu ispred prednjeg lijevog dijela teretnog automobila. Mopedist je mjestu događaja preminuo.  

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Od 15.40 do 19.22 sati promet sjevernim kolnikom Branimirove odvijao se prometnom trakom za ravno te ravno i desno, dok su desna i lijeva prometna traka za skretanje ulijevo bile zatvorene za promet.



Pisane vijesti