Razbojništvo, tjelesna ozljeda i nasilničko ponašanje

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom 16-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su na štetu 15-godišnjaka u subotu, 24. listopada, počinili kaznena djela razbojništva i nasilničkog ponašanja te da su ga tjelesno ozlijedili.

Foto:Ilustracija

Policijski službenici VI.  policijske postaje Zagreb
dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom 16-godišnjaka zbog osnovane sumnje da su na štetu 15-godišnjaka u subotu, 24. listopada, počinili kaznena djela razbojništva i nasilničkog ponašanja te da su ga tjelesno ozlijedili.

Naime, oštećeni je u subotu oko 22.30 sjedio na klupi ispred trgovačkog centra na Aveniji Dubrovnik kad su mu prišla trojica osumnjičenih. Jedan od njih  prišao mu je te zatražio novac za cigarete, a kad je oštećeni posegnuo u džep jakne da mu novac preda, prvoosumnjičeni ga je udario.
Na to mu i ostala dvojica prilaze s leđa, udaraju ga i ruše na tlo. Oštećeni se potom pridigao i počeo bježati prema Građevinskm školskom centru, a trojici nasilnika pridružuje se tada i četvrti koji se dosad nije miješao u tijek događaja.
Oštećenom su u trku strgnuli kožnu jaknu s mobilnim telefonom i novčanikom te lančić koji mu je bio oko vrata, ali dječak je nastavio trčati još nekoliko metara...

Cijelu vijest pročitajte na stranicama PU zagrebačke.



Stranica