Djelatnicima PU sisačko-moslavačke svečano uručene Spomenice domovinske zahvalnosti

Foto: PU sisačko-moslavačka

U Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj su danas, 22. prosinca, svečano uručene Spomenice domovinske zahvalnosti djelatnicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Odlukom Predsjednice Republike Hrvatske  Kolinde Grabar-Kitarović, petero djelatnika naše Policijske uprave je za časnu i uzornu službu odlikovano Spomenicom domovinske zahvalnosti. Uz prigodno obraćanje i čestitke, odlikovanja je u ime ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića uručio načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke Marko Rašić, a odlikovani su:

- policijski službenik Ureda načelnika MIJO MOLARO

- policijski službenik Odjela kriminalističke tehnike IVICA MIOKOVIĆ

- policijski službenik Interventne jedinice policije MILAN ROKIĆ

- policijski službenik Postaje prometne policije Sisak RADE BULAT

- upravni referent Odjela za uprave poslove ĐURĐA DOBRENIĆ.

Svečanosti su bili nazočni zamjenik načelnika Policijske uprave, voditelji službi te rukovoditelji odlikovanih djelatnika, a Rade Bulat se u ime odlikovanih zahvalio rukovoditeljima i načelniku Rašiću što su u njima prepoznali profesionalnost, dosljednost, etično ponašanje te časno obavljanje službe. „Ponosni smo što smo dio sustava koji se i u mirnodopskim uvjetima i u uvjetima povećane pripravnosti jednako brine o sigurnosti svih građana i građanki te njihove imovine. Ovo odlikovanje svima će nam biti daljnji poticaj za još predaniji rad“, zaključio je kolega Bulat.