U prometnoj nesreći kod Krnjaka smrtno stradao pješak

Jučer oko 18.25 sati, na državnoj cesti D-1 u Budačkoj Rijeci kod Krnjaka, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 33-godišnjak i kretao se u smjeru Karlovca te je prednjom lijevom stranom vozila udario 83-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik van pješačkog prijelaza. Od zadobivenih ozljeda pješak je preminuo na mjestu događaja. Očevid je obavio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a promet se do 21.13 sati odvijao jednim prometnim trakom. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju.

Foto: ilustracija

Jučer oko 18.25 sati, na državnoj cesti D-1 u Budačkoj Rijeci kod Krnjaka, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 33-godišnjak i kretao  se u smjeru Karlovca te je prednjom lijevom stranom vozila udario 83-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik van pješačkog prijelaza. Od zadobivenih ozljeda pješak je preminuo na mjestu događaja.
Očevid je obavio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a promet se do 21.13 sati odvijao jednim prometnim trakom. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o događaju



Pisane vijesti