Uručene Spomenice domovinske zahvalnosti djelatnicima Policijske uprave međimurske

Foto: PU međimurska

Danas, 29. prosinca u prijepodnevnim satima u sjedištu Policijske uprave međimurske održana je svečanost povodom dodjele Spomenica domovinske zahvalnosti predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović za 2016. godinu. Načelnik Policijske uprave međimurske, Krunoslav Gosarić  u ime ministra unutarnjih poslova, Vlahe Orepića uručio je visoka državna odličja dvojici policijskih službenika i državnoj službenici, koji su se istaknuli svojom časnom i uzornom službom.

Spomenicom domovinske zahvalnosti odlikovani su Radmila Mraković upravni referent u Odjelu za upravne poslove, Željko Baksa policijski službenik za obradu općeg kriminaliteta u Odsjeku za obradu kriminaliteta i Predrag Fodor zapovjednik interventnog voda u Interventnoj jedinici policije.

Ova cijenjena odličja zaslužili ste kao uzorni djelatnici i neka vam posluže kao dodatni motiv u obavljanju svakodnevnih, sve zahtjevnijih zadaća, a na dobrobit svih naših građana - naglasio je načelnik Gosarić.

U ime odlikovanih zahvalila se Radmila Mraković te pritom dodala kako je svim laureatima izuzetna čast što je njihovo zalaganje i profesionalnost u obavljanju svakodnevnih zadaća prepoznata od svih djelatnika Policijske uprave međimurske.

Prije svega, s iznimnim ponosom primili smo ova visoka državna odlikovanja i na tome smo duboko zahvalni. Predstavljaju veliko priznanje našem dosadašnjem radu, ali i dodatni motiv da kvalitetno te na ponos svih djelatnika Policijske uprave međimurske, pa tako i MUP-a, obavljamo predstojeće radne zadatke - istaknula je vidno dirnuta upravna referentica s tridesetpeto godišnjim radnim  iskustvom u MUP-u.

Spomenicom domovinske zahvalnosti za 2016. odlikovana su 124 djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova.