Sumnjiči se za prijetnje i napad na službenu osobu

Jučer 1. siječnja oko 6,20 sati u ugostiteljskom objektu u Imotskom došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane 23-godišnjaka. Prilikom intervencije vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike, te se oglušio o izdanu zapovijed nastavljajući s narušavanjem javnog reda i mira kada je i oštetio inventar objekta i prijetio policijskim službenicima. Radi sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja nad njim su uporabljena sredstva prisile. Prilikom dovođenja u prostorije policije 23-godišnjak je pružao aktivni otpor, te je tjelesno ozlijedio policijska službenika, oštetio policijsko vozilo i inventar policijske postaje. Prethodno mu je pružena liječnička pomoć u DZ Imotski, a daljnju liječničku pomoć je odbio. Liječnička pomoć je pružena i policijskom službeniku i utvrđena lakša tjelesna ozljeda. Zbog pružanja aktivnog otpora i sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja nad njim uporabljena sredstva prisile i to tjelesna snaga i sredstva za vezivanje. 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela napada na službenu osobu, prijetnje i oštećenja tuđe stvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.
 

 FOTO: ilustracija

Jučer 1. siječnja oko 6,20 sati  u ugostiteljskom objektu u Imotskom došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane  23-godišnjaka. Prilikom intervencije vrijeđao je  i omalovažavao policijske službenike, te se oglušio o izdanu zapovijed nastavljajući s narušavanjem javnog reda i mira kada je  i oštetio  inventar objekta i prijetio policijskim službenicima. Radi sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja nad njim su uporabljena sredstva prisile.  Prilikom  dovođenja u prostorije policije 23-godišnjak je pružao aktivni otpor, te je  tjelesno  ozlijedio  policijska službenika, oštetio policijsko vozilo i  inventar policijske postaje. Prethodno  mu je  pružena liječnička pomoć u DZ Imotski, a   daljnju liječničku pomoć je odbio.  Liječnička pomoć je pružena i policijskom službeniku i  utvrđena lakša tjelesna ozljeda. Zbog  pružanja aktivnog  otpora i sprječavanja daljnjeg protupravnog ponašanja  nad njim uporabljena sredstva prisile i to  tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela  napada na službenu osobu, prijetnje i oštećenja tuđe stvari doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku.



Pisane vijesti