Glavni ravnatelj policije posjetio PU primorsko-goransku

Nakon sastanka s rukovoditeljima, glavni ravnatelj policije susreo se s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske, koji se ističu savjesnim, profesionalnim i odgovornim postupanjem u službi te zapaženim radnim rezultatima.

FOTO: PU primorsko-goranska

Glavni ravnatelj policije Marko Srdarević posjetio je jučer  Policijsku upravu primorsko-goransku, gdje je održao radne sastanke s rukovoditeljima i najistaknutijim policijskim službenicima. Po dolasku u  Policijsku upravu, glavni ravnatelj policije odao je počast poginulim policijskim službenicima u Domovinskom ratu i zapalio svijeću ispred spomen ploče u sjedištu policijske uprave. 

Na radnom sastanku s rukovoditeljima policijske uprave na čelu s načelnicom Senkom Šubat, glavni ravnatelj policije upoznao je prisutne s prioritetima, novim projektima i smjernicama u daljnjem radu. Kao glavne prioritete u radu policije istaknuo je daljnji rad na suzbijanju korupcije, koja se javlja na svim razinama našeg društva te svih oblika organiziranog kriminaliteta. Isto tako, naveo je kako je i nadalje potrebno  unaprjeđivati povjerenje građana u policiju kao javnu službu na usluzi građanima. Jačanje policijskog sustava provodit će se između ostaloga i aktivnostima u cilju bolje tehničke opremljenosti, motivacije i nagrađivanja policijskih službenika.

Načelnica Senka Šubat i rukovoditelji policijske uprave  glavnog su ravnatelja policije upoznali sa ustrojem i osnovnim karakteristikama područja za koje je nadležna Policijska uprava, kao i poteškoćama s kojima se suočavaju u svakodnevnom radu iznijevši pritome  prijedloge  mogućih rješenja za poboljšanje rada i unapređenje sustava. 

Nakon sastanka s rukovoditeljima, glavni ravnatelj policije susreo se s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave primorsko-goranske, koji se ističu savjesnim, profesionalnim i odgovornim postupanjem u službi te zapaženim radnim rezultatima.

Sastanku s glavnim ravnateljem policije prisustvovali su najistaknutiji policijski službenici: Tina Mudrovčić i Zdravko Jurinjak iz Operativno-komunikacijskog centra policije, Karin Plenković Čop i Zlatko Budimir iz Sektora kriminalističke policije, Dario Tonković iz Odjela prevencije, Ivana Dodig iz Interventne jedinice policije Rijeka, Hrvoje Mušac iz II. policijske postaje Rijeka, Goran Davidović iz Policijske postaje Crikvenica, Matija Filipović iz Policijske postaje Opatija i Sanja Orlić iz Postaje pomorske policije Rijeka. Najistaknutiji policijski službenici su navodeći primjere iz svakodnevnoga rada iznijeli  niz primjedbi, problema, ali i prijedloga za povećanje učinkovitosti rada policije i poboljšanje uvjeta rada. Glavni ravnatelj policije zahvalio im je na uloženom trudu te pohvalio rezultate koje su postigli  svojim kvalitetnim radom i zalaganjem. 



Pisane vijesti